PROJECTPARTNER

 

ENERGIE MIT VERANTWORTUNG


ECOPOWERTEC

EcoPowerTec is de centrale partner voor de omzetting van het totale project "Schauheizung.com". Deze onderneming heeft zich zelf tot doel gesteld verantwoordelijke omgang met energiebronnen aan te bieden. De ervaring van vele jaren in dit vakgebied wordt weerspiegeld in een veelvoud van projectgebieden zoals handel, huisvesting, toerisme en de bouw van privťwoningen. Naast nieuwbouw-verwarmingssanering heeft men grote aandacht voor combinaties met zonne-energie., biomassa en warmtepompen. Conceptomzettingen worden met ervaren professionals verwezenlijkt

GRUTSCH TECHNIK

Voor ontwerp en technische omzetting is de firma Grutsch Technik van de heer Emmerich Grutsch verantwoordelijk. De grote inzet en modernste know-how onderscheiden deze partner. Niet voor niets werd de firma Grutsch in het jaar 2006 van VQH en wohnet.at uit meer dan 1000 firma’s tot de 5 beste installateurs Oostenrijk gerekend.


                        High Tech Communications Kral


HTC KRAL

Ook met de keuze van de partner voor de controle kwam slechts een van de beste in aanmerking. ViCoWeb verschilt  van alle andere visualiseringen in de markt, de eerste en enig echte Intranetvisualisiering. Er werd niet alleen een web-interface achteraf over de bestaande visialiseringstool gezet, maar meer als dertig manjaren in de ontwikkeling voor een optimale software voor het internet geinvesteeerd. Het voordeel zit in de snelheid en de veiligheid van de overdracht evenals de comfortabele behandeling.


KWB BIOMASSEHEIZUNGEN

Innovatieve ideeŽn, het intensieve onderzoek en de ononderbroken opbouw maakten deze onderneming tot een van de prominente aanbieders op het gebied met biomassaverwarmers in Oostenrijk en Europa. Wij investeren niet alleen in projecten voor echte productontwikkeling, maar nemen ook aan talrijke concurrerende onderzoekprojecten deel. Voor hoogstaande onderzoekinstellingen uit heel Europa, zoals technische universiteiten, hoger onderwijsscholen, het Fraunhoferinstutuut of het Austrian Bioenergy Center etc. zijn wij zeer begeerde en betrouwbare projectpartners.


GRANDER WASSERBELEBUNG

Het doel van de Grander  technologie is de verbetering van het water door het herstellen van de oorspronkelijke samenstelling en de stabiliteit van de interne structuur van het water. De originele Grander technologie is een technologie van de informatieoverdracht. Er wordt aan het water niets toegevoegd en niets ontnomen. De vreemde ervaring daarbij is dat het bewegelijke water capaciteiten bereikt, die in de natuur slechts in weinige  waters voorkomen. Het water wordt een bijzonder hoge weerstandskracht toegeschreven die het tegen andere invloeden resistent maakt. Wij kunnen bij de inzet van de Grander technologie ondertussen op 10 jaar positieve ervaringen terugblikken.